Arti Delflandiae
Kunst van Midden-Delfland

'Stillevens uit Midden-Delfland', als Ode aan Midden-Delfland

De Stillevens uit Midden-Delfland worden dit jaar gepresenteerd als onderdeel van 'Ode aan Midden-Delfland'. Met de stillevens brengen we een ode aan ons bijzondere voedsellandschap. Zie hier voor meer informatie.

Stilleven met Druiven en Fruit, © Fleur halkemaAgenda

De Stillevens waren deze zomer te zien in de Dorpshoeve Schipluiden.


Komende exposities: 

Dec 2022: Stadskantoor Delft

Jan-mrt 2023: Land Art Delft

Stillevens uit Midden-Delfland

Een project van Arti Delflandiae.

'Stillevens uit Midden-Delfland' vertelt het verhaal van het voedsel voor de stad. Vanuit de traditie van het land als voedselbron voor de stad, dichtbij en verbonden met de stad. Ook nu is Midden-Delfland een voedsellandschap voor de stad. 

Stilleven met Voedselrijkdom, © Fleur Halkema

De 'Stillevens uit Midden-Delfland' zijn gemaakt met de hedendaagse techniek van de fotografie. Gekozen is voor traditie, met de stijl van de Gouden Eeuw. Daarmee laat de fotograaf, Fleur Halkema uit Delft, de rijkdom zien van het voedselaanbod uit Midden-Delfland.

Koop je eigen Stilleven

Koop je stilleven en vertel mee aan het verhaal van Midden-Delfland Voedsellandschap. 

De foto-stillevens zijn een bijzondere aanwinst en een origineel verhaal voor in uw woning, kantoor, winkel of bedrijfsruimte. Er zijn zeven verschillende stillevens. Deze 'Stillevens uit Midden-Delfland' zijn in een beperkte oplage te koop. Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact met ons op: artidelflandiae@gmail.com

Verkoop informatie, de foto's worden in hoge kwaliteit geleverd. Afgedrukt op  vormvast en krasvast aluminium-laminaat, voorzien van een ophang-frame aan de achterzijde. Andere materialen of lijsten op aanvraag. Afmetingen en prijzen:

60 x 40 cm € 250,00

90 x 60 cm € 400,00

120 x 80 cm € 500,00

Prijzen zijn inclusief 9% BTW, exclusief eventuele verzendkosten. Bezorging in overleg. Klik hier voor meer informatie, afbeeldingen en contactgegevens. Bij vragen of concrete belangstelling bent u altijd welkom om contact met ons op te nemen.